ÇANAKKALE / ÇAN - 75.YIL MURAT KÖSE İLKOKULU

75.YIL MURAT KÖSE İLKOKULU

Adres
KARŞIYAKA MAH. İDRİS ÇAVUŞ CAD. ŞEHIT EMIN AYDIN IMAM HATIP ORTAOKULU NO: 10 ÇAN / ÇANAKKALE
Vizyon
75. YIL MURAT KÖSE İLKOKULU Olarak gelecekte istiyoruz ki Türk Milli Eğitimin esasları ışığında eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden, dününü, bugünün ve yarınını birleştiren, kendinden ve yaptıklarından emin, insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli, kendi içinde ve çevresinde spor bilgi, kültür ve sanat alanında yarışacak, başarıyı arttıracak bireyler yetiştirelim.
Misyon
75. YIL MURAT KÖSE İLKOKULU Öğrencilerimiz için en uygun öğrenme ortamı sağlamak, çevremizdeki okullara model olmak, öğrencilerimizin sosyo-kültürel farklılıklarını en az seviyeye indirerek ortak paydada buluşturmak. Bunun sonucunda kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Eğitim-öğretim denince akla gelen ilk isim olmak.
09.00-15.00
Çan merkez