ÇANAKKALE / ÇAN - 75.YIL MURAT KÖSE İLKOKULU

Okulumuz E-Twinning Okulu Seçildi

eTwinning okul etiketi, eTwinning okul politikalarına, okuldaki etkinliklerine ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden ve bu konudaki başarılı okulların görünürlüğünü arttırmayı amaçlayan bir uygulamadır. eTwinning okul etiketi çeşitli kriterleri sağlayan ve bunları belgeleyen okulların değerlendirilmesi sonunda verilen okul adına geçerli olan bir etikettir. eTwinning Okulları Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Okulumuz 2023- 2024 eğitim öğretim yılında eTwinning okul etiketini almaya hak kazanmıştır. Yürütülen projelerde emeği geçen öğretmenlerimiz Zehra Senem BEKTAŞ DİRİK, Duygu CANTEMUR ve Gökşen ÜNVER ALACA’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

15-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 11:25 - Görüntülenme: 49